Deprecated: Return type of mtekk\adminKit\setting\setting_base::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/protechi/public_html/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/includes/adminKit/setting/class-mtekk_adminkit_setting_base.php on line 66
Servicii de securitate rețea & firewall dedicat – Pro Tech Security & IT Support

Servicii de securitate rețea & firewall dedicat

Pro Tech Security & IT Support > Servicii > Servicii de securitate rețea & firewall dedicat

Ce înseamnă securitate cibernetică?

Măsuri pentru a spori securitatea cibernetică sunt implementarea protecției printr-un sistem firewall care înglobează rețeaua locală, oferind protecție pe diferite niveluri sau aplicarea diferitelor politici de securitate de nivel local sau global.

În fiecare zi sute sau mii de atacuri sunt țintite către fiecare server sau calculator care este conectat la internet. Un sistem informatic care nu este protejat în mod activ este foarte vulnerabil la astfel de atacuri și siguranța datelor pe care aceste servere le stochează este compromisă.

Tocmai pentru a preveni situațiile neplăcute pentru dumneavoastră, beneficiați de următoarele avantaje dacă veți începe colaborarea cu noi:

  • Intervenție imediată asupra problemelor apărute
  • Gestionarea tuturor problemelor de la nivel 1 până la nivelul 3
  • Asistență online pentru rezolvarea problemelor sau chiar on-site dacă situația presupune acest lucru
  • Flexibilitate și adaptare pentru nevoile companiei dumneavoastră privind programul și tariful

Descoperă câteva dintre serviciile noastre auxiliare

Problemele întâmpinate se clasifică în mai multe niveluri în funcție de gravitatea și timpul lor de rezolvare. Nivelul 1 presupune probleme precum funcționarea necorespunzătoare a unei imprimante, în timp ce problemele de nivel 3 pot fi urmatoarele: viruși în rețeaua internă de internet sau pierderea datelor de pe dispozitive.

Mentenanță a rețelei IT

We’ve been a nearly thought strategy leader for five

Pontaj și card acces

We’ve been a nearly thought strategy leader for five

Mentenanță website

We’ve been a nearly thought strategy leader for five